Fenntarthatóság

  Wind farm Click to enlarge
Hiszünk benne, hogy a jobb vegyipari megoldásokhoz nem a környezet károsításán keresztül vezet az út és az emberi élet védelmét elsődlegesen szem előtt kell tartani.
Arra törekszünk, hogy dolgozóinknak biztos és biztonságos munkakörülményeket biztosítsunk, amelyek elősegítik szakmai előmenetelüket.Hiszünk az állandó, bizalmon alapuló, párbeszéd szükségességében. Ez azért is nagyon lényeges, mivel munkatársaink teljesítményünk fejlődésének fő biztosítékai.

Termékeinket úgy tervezzük, hogy azok hozzájáruljanak az életminőség emeléséhez és egyben megfeleljenek részvényeseink elvárásának a fenntartható fejlődés vonatkozásában. Iparágak ezreinek szállítóiként folyamatosan azon vagyunk, hogy tevékenységünk során a legkisebb negatív hatással legyünk környezetünkre, ezzel is növelve azt az elvárást, hogy a vegyipar minél kevesebből minél többet állítson elő.

Mivel részvényeseinknek állandó fejlődést ígérünk, 2013-ban létrehoztuk a Solvay Way-t, a fenntartható növekedés útját, ezzel biztosítva céljaink elérésének objektív mérését.